Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські податківці передали 14 інформаційних матеріалів щодо підприємств, які виплачували заробітну плату із порушенням законодавства у прокуратуру

Станом на 1 березня 2008 року львівськими податківцями проведено 160 перевірок СГД – фізичних осіб, які виплачували заробітну плату з порушенням діючого податкового законодавства. За результатами проведеної роботи донараховано 650 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб та штрафних санкцій, до бюджету надійшло 287 тис. грн. Про це «Гал-info» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.
В результаті проведених перевірок виявлено 33 випадки виплати заробітної плати СГД – фізичними особами за рахунок “тіньових коштів”, 21 випадок надання матеріальних та соціальних благ без утримання податку.
Також проведено 264 перевірки підприємств, установ, організацій, які виплачували заробітну плату з порушенням діючого податкового законодавства. За результатами проведеної роботи донараховано 830,4 тис. грн., до бюджету надійшло 626,4 тис. грн. За результатами проведених перевірок виявлено 108 випадків надання матеріальних та соціальних благ юридичними особами без утримання податку з доходів фізичних осіб.
З початку року погашено заборгованість по виплаті заробітної плати в сумі 1,5 млн. грн., додатково надійшло податку з доходів фізичних осіб в сумі 224,3 тис. грн. Передано 14 інформаційних матеріалів в прокуратуру для відповідного реагування.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ