Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські податківці взялися за незаконну оренду колишнього офісу Компартії

Працівниками Залізничного управління ГУ ДПС у Львівській області упродовж останніх двох місяців було двічі здійснено виходи за адресою знаходження квартири, у якій раніше знаходився офіс львівського обкому КПУ - м. Львів, вул. Коновальця 7/1.

Під час даних рейдів було здобуто докази, що дане помешкання підпільно здавалося в оренду для проведення різноманітних заходів усім охочим.

Про те, що квартира за адресою: м. Львів, вул. Коновальця 7/1, звідки раніше доносився спів «Інтернаціоналу», останнім часом незаконно (без сплати податків) здається в оренду, «Гал-інфо» розповідало в публікації «Колишній офіс Компартії у Львові підпільно здають в оренду».

У ній, зокрема, повідомлялось, що в цій квартирі функціонує навчальний центр Training Service Lviv, який, згідно рекламних оголошень в мережі Інтернет, проводить навчальні, коучингові заходи. Також функціонує центр допомоги населенню в пошуку роботи - «Work Service Lviv».

Водночас наголошувалось, що жодних відомостей щодо державної реєстрації центрів з назвами «Training Service Lviv» та ”Work Service Lviv ” віднайти не вдалося. Тобто, скоріше за все, «центри» займаються (намагаються займатися) незаконним підприємництвом і їхня діяльність, вочевидь, могла б зацікавити податкові органи.

Увага в публікації також акцентувалась на тому, що вищеназвана квартира на Коновальця власником якої є Голуб Володимир Іванович – батько екс-народного депутата-комуніста Голуба Олександра Володимировича, здається в оренду для проведення масових заходів усім охочим. Вартість такої оренди: до 4 год – 250 грн за год, 4-8 год – 200 грн за год. Якщо на весь день (у будній день) – 1000 грн.

Тепер про результати заходів реагування з боку податківців.

Як стало відомо Гал-інфо, останній вихід за адресою знаходження колишнього офісу Компартії у Львові працівники Залізничного управління ГУ ДПС у Львівській області здійснили 09.07.2020 року. Дана квартира виявилася зачиненою, ознак здавання помешкання в оренду виявлено не було. Однак податківцям вдалося віднайти свідків, які підтвердили, що квартира в оренду таки здавалась.

Після цього в Залізничного управління ГУ ДПС у Львівській області для надання пояснень та декларування отриманих доходів від оренди був запрошений власник квартири - Голуб Володимир Іванович. Податківцям він повідомив, що дійсно здавав дану квартиру в оренду в 2019 році та зобов’язавcя сплатити відповідний податок та військовий збір, подавши при цьому декларацію про майновий стан та доходи за минулий рік.

Що стосується встановлення функціонування в колишньому офісі Компартії центрів з назвами «Training Service Lviv» та ”Work Service Lviv ”, а також можливого ухилення від сплати податків та ймовірного здійснення незаконної підприємницької діяльності даними центрами, то цими питаннями у даний час займається оперативне управління ГУ ДФС у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ