Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Колишній офіс Компартії у Львові підпільно здають в оренду

Квартира за адресою: м. Львів, вул. Коновальця 7/1, у якій раніше знаходився офіс львівського обкому КПУ (що в останні роки діяв фактично підпільно), нині підпільно здається в оренду для проведення різноманітних масових заходів усім охочим.

Згідно інформації у відкритих джерелах, у даний час в квартирі за адресою вул. Коновальця 7/1, яка ще кілька років тому слугувала місцем для партійних зібрань львівських комуністів, функціонує навчальний центр Training Service Lviv.

На сайті «Training Service Lviv» - traininglviv.org - зазначено, що центр проводить навчальні, коучингові заходи, об’єднуючи тренерів різних напрямків навчання з багаторічним досвідом і тисячами годин тренерської, коучінгової, психологічної та консалтингової роботи.

Окрім того, вказано, що Trainig Service Lviv «організовує також заходи та проекти соціального характеру для фінансово вразливої та соціально незахищеної ланки населення».

Йдеться, вочевидь, й про проект працевлаштування «Work Service Lviv», на сайті якого - workservicelviv.tilda.ws - також зазначена адреса: м. Львів, вул. Коновальця 7/1 та вказано, що «вперше у Львові відкрився центр допомоги населенню в пошуку роботи».

Водночас жодних відомостей щодо державної реєстрації центрів з назвами «Training Service Lviv» та ”Work Service Lviv ” віднайти не вдалося. Тобто, скоріше за все, «центри» займаються (намагаються займатися) незаконним підприємництвом і їхня діяльність, вочевидь, могла б зацікавити податкові органи.

Зате достеменно вдалося з’ясувати інше: вищеназвана квартира на Коновальця здається в оренду для проведення масових заходів усім охочим. Вартість такої оренди: до 4 год – 250 грн за год, 4-8 год – 200 грн за год. Якщо на весь день (у будній день) – 1000 грн.

Про дану послугу інформація міститься, зокрема, на сайті ”Work Service Lviv, судячи з якої, «клієнт» при бажанні може замовити «простір для нетворкінгу». «У нас затишно, та комфортно. Пропонуємо двокімнатний простір для проведення заходів, проектор, фліпчарт, канцелярське приладдя необхідне для проведення, а також можливість проведення каво-перерв та організації кейтерингу» - .зазначено на сайті.

За наявною інформацією, власником квартири на Коновальця, звідки раніше доносився спів «Інтернаціоналу» та вікна якої раніше регулярно били камінням, є Голуб Володимир Іванович – батько екс-народного депутата-комуніста Голуба Олександра Володимировича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ