Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські шахісти - срібні призери клубного чемпіонату України

Львівські шахісти у складі команди "Банк Львів" стали срібними призерами клубного чемпіонату України, що триває у Львові. Про це повідомили 13 травня Гал-інфо у пресслужбі Управління спорту Львова.
Фото Управління спорту Львова

Львів’яни вдало виступили у класичних шахах, пропустивши лише на перше місце головного фаворита турніру – "Харківську Юридичну Академію". За останніх виступав кістяк національної збірної України.

Склад команди «Банк Львів» склали шахісти, більшість з яких є уродженцями Львова та Львівської області. Що цікаво, у складі команди «Банк Львів» виступав відомий ісландський гросмейстер Маргейр Петурсон, який уже багато років мешкає у Львові.

Команда «Банку Львів» набрала 10 очок з 14 можливих після 7 турів. Третіми фінішували «Чернівці Зубр», які за додатковими показниками набрали молодіжну збірну та Львівську шахову Академію. Переможці у класиці, а саме команда Харківської Юридичної Академії набрала 14 очок з 14-ти можливих.

Склад команди «Банку Львів» - срібних призерів клубного чемпіонату України з шахів:

Андрій Волокитін, Олександр Белявський, Кирило Шевченко, Володимир Ветошко, Петро Голубка, Олександр Сулипа, Маргейр Петурсон, Андрій Грех та Василь Медведик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ