Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Податкова заблокувала виплату зарплати шахтарям Львівщини

Сьогодні 27 січня 2022 року, за поданням керівництва Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, заблоковано всі розрахункові рахунки відокремлених підрозділів ДП «Львіввугілля» шляхом виставлення інкасових доручень. Списання коштів проходить в автоматичному режимі. Такі дії податкової служби не підлягають оскарженню.
Фото Олена Ляхович

Про це інформує ДП "Львіввугілля" у фейсбуці.

Таке блокування рахунків відбувається практично щоденно з початку року. Унаслідок таких дій ДПС фактично унеможливлюється господарська діяльність найбільшого промислового комплексу Львівщини.

Адміністрація і шахтарські профспілки повідомили про цю ситуацію Міненерго, Львівській облдержадміністрації, правоохоронним органам, прокуратурі.

Найголовніше те, що сьогодні передбачалася виплата зарплати шахтарям.

Кошти за бюджетною програмою "Реструктуризація вугільної галузі» надійшли на казначейський рахунок ДП  "Львіввугілля" (його податківці блокувати не можуть) і вже надходять на особові рахунки промислово-виробничого персоналу.

Усі кошти від реалізації вугільної продукції, які мали би бути скеровані на подальшу виплату зарплати, заблокувала податкова служба на розрахункових рахунках відокремлених підрозділів.

"Семитисячний шахтарський колектив і шахтарські профспілки ДП «Львіввугілля» глибоко обурені діями податкової служби", - додали у ДП "Львіввугілля".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ