Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські школярі прибрали територію біля пам’ятника Шухевичу

У переддень відзначення 60-тої річниці від дня смерті Романа Шухевича учні львівських шкіл та профтехучилищ прибирали територію біля пам’яника та навколо музею Романа Шехевича. У прибиранні взяли участь понад 30 школярів міста. Перевірити підготовку до відзначення 60-тої річниці від дня смерті Романа Шухевича особисто приїхав і міський голова Львова Андрій Садовий, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Дуже приємно, що молодь, наші школярі, сьогодні приїхали за день до вшанування пам’яті нашого героя, який 60 років тому був замордований в цьому будинку, де зараз є музей. Приємно, що діти, молодь розуміють, що ми повинні добре знати сторінки своєї історії», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

 

«Завтра, 5 березня тут біля пам’ятника Романа Шухевича  будуть наші ветерани, воїни УПА, наші ветерани визвольних змагань, представники органів влади, я також приїду з великим задоволенням вшанувати цей трагічний день в історії. Хоча сьогодні дуже багато різних дискусій щодо того, хто герой, а хто ні, але ми, українці, повинні твердо стояти на позиціях. Шухевич, Бандера – це наші герої, які воювали за незалежність нашої країни, вони не захоплювали чужої території, вони боронили нашу землю. Приємно, що діти дбають, щоб біля пам’ятника було чисто», - повідомив Андрій Садовий. 

 

Нагадаємо, завтра 5 березня в місті відзначатимуть 60 років від дня смерті Романа Шухевича. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ