Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські скаути готуються до відкриття Пластового року

Наступної неділі, 17 вересня, у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відбудеться відкриття Пластового року 2023. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.
Фото: Альона Бичкова

Відкриття Пластового року – щорічна пластова акція, на якій пластуни зустрічаються опісля таборового літа для спілкування та відзначення вихованців та дорослих волонтерів. Для проведення заходу у 2023 році пластуни зі Львова об’єднались з членами окремих пластових осередків в області (Стрий, Старий Самбір, Дрогобич, Сокаль, Червоноград, Буськ та інші).

Відкриття Пластового року 2023 у Львові планують відвідати понад 1700 людей. Окрім членів організації, гостями заходу стануть друзі та партнери Пласту.

Організатори підготували окремі елементи програми для всіх вікових категорій вихованців та волонтерів організації. Розважальний формат поєднають з офіційною частиною (співання гімну та молитви, відзначення досягнень пластунів та подяк волонтерам).

Пластуни запрошують ЗМІ долучитись до висвітлення події 17 вересня о 11:00 за адресою: Парк культури та відпочинку (локація). Детальна інформація та акредитація за телефоном – 050 279 50 -31 (Дарина).

Більше про Пласт у Львові можна дізнатись на сайті організації, або на сторінці у фейсбук.

Ілюстрації (фото) за покликанням.

Контакти представників: Дарина (координаторка події), контактний телефон: + 38 050 279 50 31.

Головний офіс Пласту у Львові: вул. Шептицьких, 16 (каб. 307), [email protected], +38 (093) 659 28 63, вебсайт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ