Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські тенісисти змагалися за Кубок князів Острозьких

На тенісних кортах Національного університету "Острозька академія" відбулися змагання, які любов’ю до спорту й жагою перемог об’єднали представників Західної і Центральної України. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі НОК України у Львівській області.
Львівські тенісисти змагалися за Кубок князів Острозьких

Упродовж 16–18 серпня в Острозі зібралося три десятки тенісистів, аби розіграти Кубок князів Острозьких. Відкритий чемпіонат Рівненської області з тенісу вже по праву став усеукраїнським, адже до міста завітали представники Києва, Тернополя, Львова, Луцька, Рівного, Черкаської, Івано-Франківської, Хмельницької та інших областей.

Учасники змагалися у двох вікових групах – до 45 років і після 45 років (одиночний розряд). Уже другий рік поспіль тенісисти розіграли нагороди в парному розряді.

Як повідомляє сайт Район.Острог, серед львів’ян найкраще виступив Сергій Хохрін, який в одиночному розряді (категорія понад 45 років) став другим. Іван Кручков (одиночний розряд, до 45 років) зайняв п’яте місце. А Миколу Рябуху нагородили грамотою за волю до перемоги. Призерів усіх груп нагородили грамотами й медалями, а переможців – кубками.

Турнір "Кубок князів Острозьких" проводять уже втретє. З кожним роком збільшується кількість учасників і спонсорів – рівень змагань росте. Організатори брати Дмитро і Сергій Білюки висловили сподівання, що й надалі в Острозі збиратимуться ті, кому не байдужий спорт.

Нагадаємо, у Львові відбулись змагання з велосипедного спорту "Lviv Open Cup".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ