Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські вірмени готують позов проти російських інформагентств, які подали дезінформацію про перейменування Львова

Сьогодні, 29 січня, депутат Львівської міської ради Вардкес Арзуманян повідомив у відкритій заяві, що інформація, яка вчора та сьогодні поширюється у російських, азербайджанських та інших інформагенствах про наміри вірменської громади звернутися до міської ради з проханням про будь-які перейменування міста Львова, не відповідає дійсності. Про це він повідомив „Гал-info”.
„Особисто я жодним інформагенствам коментарів на тему намірів про будь-яке перейменування не давав, відтак, вважаю цю інформацію звичайною провокацією. Це вже не перший випадок, коли деякі інформагенства, зокрема, російські, подають інформацію від мого імені, перед тим зі мною цю тему не обговоривши.
Сьогодні наші юристи уже готують звернення до тих інформагенств, які подали цю дезінформацію, з вимогою спростувати цю інформацію”, – повідомив Вардкес Арзуманян.
Він зазначив: „Хочу ще раз наголосити, що львівські вірмени люблять Львів, вони є львів'янами та громадянами України. А появу цієї дезінформації я вважаю відповіддю деяких сторін та служб на мій коментар про прихильне ставлення міської влади Львова до потреб нацменшин, які живуть у Львові, та готовність міського голови та депутатів йти назустріч потребам нацменшин”.
Нагадаємо, що раніше азербайджанське інформагентство "АПА" з посиланням на Вардкеса Арзуманяна повідомляло, що вірменська громада Львова має намір підняти питання про перейменування міста на Арьюц.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ