Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські волонтери повернулись з чергової поїздки в зону АТО

Сьогодні, 22 вересня, волонтери ГО «Рабів до раю не пускають» двома мікроавтобусами повернулась до Львова після чергової тижневої поїздки на схід України ( Курахово, Марїнка), куди вони возили допомогу для військових АТО (ЗСУ, НГУ та ДУК), повідомив прес-центр ГО «Рабів до раю не пускають».

Допомогу, відвезену цього разу, зібрали переважно під час акції «Замість квітів на перше вересня – допоможи військовому». Майже всі школи, які брали в ній участь, збирали те, що вважали за потрібне. Це – продукти харчування, побутова хімія, медикаменти, кошти. Волонтери отримали 10 457 грн, на які придбали амуніцію для військових.

Волонтери дякують школам за участь, а саме: №7, №91, №52, №69, №22, №17, №30, №45, №48, №50, №55, №60, №66, №68, №77, №78, №83, №90, №40, №43,№23, №92, №1, №65, №96, №9, №33.

«Ця акція була незвичайною, щирою та душевною. Кожен директор, вчитель та школяр намагалися внести свою маленьку частинку в оснащення української армії. Ми вдячні вам за активну громадську позицію, за проявлений патріотизм, за належне виховання наших школярів. Ми впевнені, що з таким молодим поколінням наше майбутнє буде значно кращим.» - підсумовує проведення акції керівник ГО «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ