Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівську лікарню швидкої медичної допомоги очолив військовий медик

Головним лікарем Львівської лікарні швидкої медичної допомоги з ініціативи міського голови Львова Андрія Садового призначено Віталія Андронатія.

Віталій Андронатій все життя працював у військовій медицині, зокрема останні роки працював начальником військово-медичного управління ЗОК м. Львова та начальником Західного регіонального медичного управління ДОЗ МОУ м. Києва.

Віталій Андронатій зізнається, що працюючи у військовій медицині, лише тепер відкрив очі на цивільну медицину.

„Я не бачив, як вона працює зсередини, а коли почав працювати у цивільній медицині, вона викликала у мене велике захоплення, і мене дивує, чому присутній такий негативізм у ставленні до лікарів, оскільки у цій лікарні працюють справжні професіонали”, - говорить Віталій Андронатій, додавши, що ламатиме стереотип негативізму у ставленні до цивільної медицини.

Водночас, Андронатій пояснив, чому відбулися кадрові ротації у лікарні, – колишнього головного лікаря лікарні швидкої медичної допомоги Василя Обаранця перевели на посаду головного лікаря 8-ї лікарні.

„Роботу свого попередника я оцінюю добре, оскільки саме він почав якісні зміни у цій лікарні, а тому його перевели у 8 лікарню, яку реконструюють до Євро-2012, і вона має стати лікарнею європейського зразка”, - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ