Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Львівську політехніку” розгромили в Сумах

Баскетболісти „Львівської політехніки” в черговому матчі чоловічої Суперліги чемпіонату України зазнали розгромної поразки в гостях від БК „Сумихімпром” – 60:96.
Після домашньої поразки від „Київського будівельника” в попередньому турі, тренер „Львівської політехніки” Андрій Шаптала сказав, що в Сумах команда зробить усе аби реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Проте схоже, що галичани в матчі з БК „Сумихімпром” елементарно перегоріли. Особливо це було помітно в стартові хвилини, коли м’яч в прямому розумінні слова валився з рук гравців команди гостей. Це дозволило господарям зробити ривок – 11:0. Лише після цього „Львівська політехніка” отямилася і почала проводити результативні атаки. Був навіть момент, коли наші хлопці не лише наздогнали суперника, а й вийшли вперед. Однак це було все на що стало львів’ян на паркеті сумського БЦ „Олімп”.
Практично долю поєдинку, як це частенько буває в матчах за участю сумської команди, вирішила вдала гра братів-близнюків БК „Сумихімпром” Крівічів. Цього разу Ігор та Ростислав записали на свій рахунок відповідно 23 і 20 очок. Цікаво, що окрім Крівічів жоден з гравців команди господарів не зумів набрати більше восьми пунктів. У складі „Львівської політехніки” рубіж у десять очок підкорився також лише двум гравцям. Але якщо брати Крівічі на двох набрали 43 пункти, то львів’яни Саулюс Казявічус та Ярослав Лемик лише 26 (відповідно 16 і 10). Отож не має нічого дивного в тому, що фінальна сирена зафіксувала більш ніж переконливу перемогу БК „Сумихімпром” – 96:60 (21:17, 25:12, 29:9, 21:22).
Свій наступний матч чемпіонату України баскетболісти „Львівської політехніки” проведуть вдома 31 жовтня. Суперниками підопічних Андрія Шаптали у протистоянні на паркеті львівського палацу спорту „Будівельник” буде дніпропетровський „Дніпро”.  
Рімантас Ендріяйтіс (головний тренер БК „Сумихімпром”): „Моя команда відмінно зіграла в захисті, мало пропустила. До того ж нам вдавалася швидка гра. Я радий, що навіть виграючи з великим рахунком, команда діяла активно, боролася за кожен м’яч. Саме тому львів’янам було важко діяти з нами на рівних.
Андрій Шаптала (головний тренер „Львівської політехніки”): „Я розчарований результатом. Перед цим матчем ми детально розібрали гру сумчан. Переглянули відеокасету „Сумихімпром” – БК „Київ” й проаналізували цю гру. Ми мали намір проти сумчан діяти дещо по іншому ніж грали кияни. Знали, що в Сумах буде важко, бо команда „Сумихімпром” зараз на ходу. Але того що сталося, ми аж ніяк не очікували. Початок зустрічі склався для нас напрочуд невдало. Вже на перших хвилинах ми поступалися 0:11, але потім відіграли цей гандикап і навіть вийшли вперед. Проте напевне цей ривок забрав надто багато сил у гравців моєї команди, і після цього їхня гра просто „розсипалася””. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ