Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівський боксер Віктор Плотніков вирушає до Нової Зеландії на бій із Джеффом Хорном

Сьогодні, 24 липня, Інтерконтинентальний чемпіон за версією IBF у напівсередній вазі Віктор Плотніков разом із командою вирушає до Нової Зеландії, де продовжить готуватися до бою із Джеффом Хорном.

Нагадаємо, у наступну суботу в Інверкаргіллі (Нова Зеландія) на Stadium Southland український напівсередньоваговик (32-2-0, 15 КО) зустрінеться в ринзі з Джеффом Хорном (10-0-1, 8 КО) із Австралії на прізвисько «шершень». На кону поєдинку - титули WBA Pan African, ПАБК, WBO Oriental у напівсередній вазі, якими володіє Хорн, а також титул Інтерконтинентального чемпіона за версією IBF у напівсередній вазі, що належить Плотнікову.

"Сьогодні ми разом із моєю командою вилітаємо до Нової Зеландії, у нас буде кілька днів на акліматизацію. Сподіваюся, особливих проблем з цим не буде. Весь мій тренувальний процес пройшов у Львові під керівництвом Миколи Жулинського. Провів гарні спаринг-сесії. Далі продовжимо готуватися на місці. Я переглянув відео Хорна - суперник молодий, агресивний, атакуючий. Тим не менше, я налаштований на перемогу", - зазначив Віктор.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ