Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Автомобілі "Дозор", який вже мав бути на фронті, ще не пройшов випробувань

Львівський бронетанковий завод на сьогодні співпрацює тільки з Міністерством оборони України та не укладає нових договорів із закордонними партнерами. Про це розповів Володимир Андрощук, в.о директора підприємства, яки також є тут головним інженером.

"Від початку року завод відремонтував 100 одиниць техніки, котрі надійшли до нас як зі складів після консервації, так і із зони АТО", - розповів Володимир Андрощук.

Він також зазначив, що нині на підприємстві триває освоєння серійного виробництва автомобілів Дозор-Б та Дозор-БН. Наразі вони проходять серію випробувань та погодження з Міністерством оборони. Після того розпочнеться їх серійне виробництво.

Зазначимо, що головний інженер Володимир Андрощук був призначений в.о. директора підприємства після звільнення з цієї посади Олександра Остапця. Останній був звільнений за зрив виробничих графіків.

Нагадаємо, що не так  давно посадовці заводу і Міноборони не раз вже називали дати, коли дозор мав би надійти у війська. Усі ті строки виявились протермінованими.  

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ