Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський інститут банківської справи входить в трійку кращих у огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання серед ВНЗ України

Львівський інститут банківської справи НБУ посів перше місце серед навчальних закладів Львівщини та третє у Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання та спорту серед ВНЗ - повідомляє прес-служба Університету банківської справи НБУ. У змаганнях всеукраїнського масштабу взяло участь 500 вищих навчальних закладів.
Як розповіла завідувач кафедри фізичного виховання ЛІБС, к.п.н., доцент Наталія Завидівська, інститут вперше брав участь у подібному конкурсі. За її словами, високий результат став можливим у першу чергу завдяки праці колективу кафедри, у другу – завдяки працелюбності студентів. До прикладу, за результатами участі у спортивних змаганнях, студентка інституту Леся Турчин посіла 1 місце у Кубку світу, Чемпіонаті Європи та України з карате-до, студент Степан Сур’як став переможцем Чемпіонату Європи з регбі, а студент Олег Пшоновський зайняв ІІ місце з пауерліфтінгу в Універсіаді Львівщини.
За минулий навчальний рік на капітальний, поточний ремонти спортивних споруд, придбання спортінвентарю та відрядження на змагання університет витратив близько 7,5 млн. грн. А у 2008 році було відкрито новий навчальний корпус по вулиці Жовківській з просторим спортивним залом.
За 2007-2008 навчальний рік 40 студентів інституту отримали ІІІ спортивний розряд, 22 – ІІ, 20 – І, 5 – звання кандидата у майстри спорту, 3 отримали звання майстра спорту, 1 студент переміг в обласних змаганнях, 12 – у всеукраїнських, 1 - у державних, 3 – міжнародних. Збірна ЛІБС двічі обіймала призові місця у всеукраїнських змаганнях.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ