Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський ІТ Кластер відкриває нові комп'ютерні класи у ВПУ №29

Тепер студенти спеціальності “Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення” матимуть більше можливостей отримати якісну освіту та застосовувати свої знання на практиці.

Освітній відділ Львівського ІТ Кластеру продовжує вдосконалювати умови навчання в освітніх закладах Львова. 9 грудня, о 13:00, відбудеться відкриття двох сучасних комп’ютерних класів у ВПУ №29. Тепер студенти матимуть більше можливостей отримати якісну освіту та застосовувати свої знання на практиці.

Модернізація освіти у профтех училищі №29 відбувається завдяки проекту Lviv IT Cluster Academy, в межах якого Львівський ІТ Кластер спільно з ІТ-спеціалістами оновлюють навчальні програми у професійно-технічних училищах. Перша оновлена програма стартувала у вересні 2021 року у проф-тех училищі №29 для професії “Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення”. Наступним кроком стане відкриття двох новітніх лабораторій, створених спільними зусиллями робочої групи з ІТ-спеціалістів, менеджерів та освітян. Проект реалізовується за підтримки Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Під час заходу відбудеться екскурсія новоствореними навчальними лабораторіями. Також буде можливість поспілкуватись зі студентами, які навчаються на оновленій програмі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ