Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський полк Внутрішніх військ отримав техніку до Євро-2012

На виконання «Обласної цільової програми забезпечення безпеки та правопорядку підчас підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро 2012» львівський полк Внутрішніх військ отримає 3 автобуси «ПАЗ», 2 мікроавтобуси «Газель» та засоби зв’язку на загальну суму 1 млн 100 тис. грн. Про це повідомив начальник групи зв’язків з громадськістю та ЗМІ управління Західного теркомандування ВВ МВС України підполковник Вадим Голуб.

За цією програмою, у 2009 році у полк поступив мікроавтобус «Газель», 1 автобус «ПАЗ», та автомобіль УАЗ «Патріот», також було закуплено засобів зв’язку на 100 тис. гривень.

До ЄВРО 2012 командування частини з військовослужбовцями регулярно проводить навчання та тренування щодо забезпечення безпеки футбольних матчів та несення служби з охорони громадського порядку. Також військовослужбовці полку Внутрішніх військ вивчають іноземні мови.

Отож, завтра, 11 січея. голова Льівської ОДА Михайло Цимбалюк вручить ключі від автомобільної техніки командирам підрозділів військової частини 4114.

По завершенні церемонії голова ОДА ознайомиться із життям та побутом військових правоохоронців, відвідає солдатську та офіцерську їдальні, мультимедійний тир, клуб та методичні класи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ