Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський рибоохоронний патруль шукає 6 патрульних

16 березня розпочався прийом документів до рибоохоронного патруля Львівської області. В Управління шукають ще 6 рибоохоронних патрульних, а також адміністративний персонал: заступника начальника відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль», начальника і головного спеціаліста відділу іхтіології та регулювання рибальства, повідомили у Держрибагентстві України.

Керівник Львівського рибоохоронного патруля Леонід Кравець зазначив, що зараз в патрулі працюють 3 інспектори, ще 6 знаходяться на випробувальному терміні. Відповідно до штатного розпису у відомстві передбачено 15 патрульних. 

«На території області протікає 8 950 річок та струмків, з яких такі великі річки як: Дністер, Західний Буг, Стрий. Також знаходиться 20 водосховищ. Тому, як бачите, достатньо велика кількість роботи. Тож запрошуємо амбітних людей, кому не байдужа рибна галузь подавати документи для участі в конкурсі», - заявили в Управлінні.

Довідка.

Патрульні будуть набиратись на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання, курси підвищення кваліфікації. Зі свого боку держава створила необхідні умови для максимально ефективної рибоохоронної роботи. Це і наявність сучасної техніки та паливно-мастильних матеріалів, і зарплата близько 9 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ