Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львів'ян просять неухильно дотримувались карантину

Мерія закликає львів'ян неухильно дотримуватись норм карантину. Про це сьогодні, 4 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Зважаючи на динаміку поширення коронавірусу у Львові, міськрада звертається до містян, а також до установ і закладів, які працюють в умовах карантину, з проханням неухильно дотримуватись його норм. За словами заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка, йдеться, передусім, про масковий режим, дотримання безпечної дистанції між людьми, дезінфекцію в приміщеннях тощо.

«Сьогодні відбулося засідання міського штабу оперативного реагування, де було, серед іншого, розглянуто останні рішення Кабінету Міністрів України та державної комісії з питань ТЕБ і НС. Відповідно, сьогодні ж було заплановано проведення міської комісії ТЕБ і НС. Із технічних причин воно не відбулося. Відповідно, ми очікуємо, що воно відбудеться найближчим часом.

Зважаючи на ту динаміку, яку ми сьогодні маємо, звертаємось до всіх інституцій, установ та мешканців, аби вони максимально дотримувались усіх карантинних заходів. Йдеться про масковий режим, дотримання дистанції, дезінфекцію тощо, тобто про всі прості правила, які можуть дати Львову змогу витримувати всі необхідні норми, аби поширення коронавірусу було максимально зупинено, і щоб мешканці могли безперешкодно користуватися всіма установами, а бізнеси, відповідно, повноцінно провадити свою діяльність. Тому ще раз звертаємось до мешканців, аби вони неухильно дотримувались карантину, а всім, хто це робить, ми заздалегідь дуже вдячні", — зазначив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, за добу в області провели 845 ПЛР-тестів, результати 138 із яких — позитивні (74 — львів'яни).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ