Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують до виготовлення ялинкових іграшок для захисників

9 січня о 15.00 у приміщенні Міського палацу культури ім. Г. Хоткевича відбудеться майстер-клас з виготовлення ялинкових іграшок, які потім повезуть на Схід України для наших воїнів.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Для того щоб підтримати наших захисників та захисниць, Музей Гідності у Львові разом з Міським палацом культури ім. Г. Хоткевича, ГО «Культурний плай» та ГО «Студентське Братство Львівщини», проведе майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас, які повезуть в район проведення ООС разом з «Волонтерським Вертепом».

Участь у майстер-класі безкоштовна за попередньою реєстрацією – https://bit.ly/3F9t8wx

Майстер клас проведе Марта Саламін.

Всіх учасників просять мати з собою сертифікат про вакцинацію, негативний ПЛР-тест або довідку про одужання від коронавірусу.

Додамо, що «Волонтерський Вертеп» – ініціатива, яка вперше вирушила на Схід у 2015 році. Волонтери їдуть на Схід, аби разом із нашими Героями прославляти народження Христа, дякувати їм за мирне небо над нашими головами і привезти у зону війни частинку домашнього тепла, котре вони щиро жертвують для наших захисників.

До організації цьогорічного «Волонтерського Вертепу» на передову долучилися Музей Гідності у Львові, спільно з громадською організацією «АНТС».

Збір традиційних святвечірніх страв (пампухи, кутя, пироги) триває до 11 січня. Страви потрібно приносити в офіс Музею Гідності, що на вул. Князя Романа, 6, а також на вул. Словацького, 18.

За додатковою інформацією телефонуйте: 0970555459 – Дигдалович Андріяна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ