Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують долучатись до списку Почесних Амбасадорів на 2021-2023 роки

До 15 жовтня триває подання кандидатів на звання Почесних Амбасадорів Львова на 2021-2023 роки. Міський голова Львова Андрій Садовий закликав львів’ян подавати заявки та приєднуватись до раніше обраних 54 амбасадорів. Про це повідомили 11 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"До 15 жовтня кожен львів’янин може запропонувати себе або свого друга на звання Почесного Амбасадора Львова. Ми кожного року шукаємо людей, які готові бути представниками нашого міста у всьому світі. Для нас велика честь і гордість мати справу з такими крутими фахівцями у своїх галузях. Програма працює вже 6 років. За цей час до клубу приєднались вже 54 амбасадори, які працюють у науковій, освітній, культурній, медичній, бізнесовій сферах. Але я точно знаю, що цей список ще не завершений, бо кожного року у Львові народжуються нові геніальні люди", – зазначає мер Львова Андрій Садовий.

Подати заявку на програму можна тут.

Протягом 6 років дії Програми було обрано 54 Почесних Амбасадори Львова. Більшість з них працює в науковій, освітній, культурній, медичній, бізнесовій галузі, є членами або очолюють міжнародні, національні організації, федерації, асоціації.

Спільно з Львівським конференц-бюро амбасадори організували міжнародні конференції, залучили до Львова світових експертів для наукових, бізнесових подій, представили Львів на профільних міжнародних виставках, на офіційних прийомах, приватних зустрічах. Географія амбасадорів налічує 7 країн, серед яких США, Велика Британія, Німеччина, Литва, Польща, Бельгія, Україна.

Переглянути перелік Почесних Амбасадорів Львова попередніх років можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ