Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів‘ян запрошують на благодійну барахолку: продавати і купувати вживані речі

У Львові розвивають культуру блошиного ринку. В неділю, 17 листопада, на території Lem Station відбудеться наймасштабніша львівська барахолка ТЛУМ & КРАМ.
Наймасштабніша львівська барахолка ТЛУМ & КРАМ

Блошиний ринок ТЛУМ & КРАМ – це можливість продати/придбати вживані одяг, взуття. аксесуари, предмети інтер’єру, книжки, прикраси тощо. Це світовий тренд: на противагу постійній купівлі нового модного споживати розумно, даючи речам друге життя. Вперше у Львові ця подія відбулася цьогоріч у жовтні. ТЛУМ & КРАМ перевершив сподівання організаторів за кількістю як учасників, так і гостей. Тому захід проведуть вдруге.

«Ми думали про міні-формат з 10 продавцями на початку. А в результаті учасників було втричі більше, – розповідає Дара Бурко, співорганізаторка ТЛУМ & КРАМ. – Цього разу матимемо більше.»

У жовтні ТЛУМ & КРАМ відвідали понад 1000 львів’ян. Свої речі продавали 30 учасниць. Кожна у середньому виручила кілька тисяч гривень.

«Я продала на 8 000 гривень, – розповідає львів’янка Юліана. На ТЛУМ & КРАМ вона привезла біжутерію, одяг та дитячі іграшки. – Мій секрет у тому, що всі речі були у гарному стані. Усю зароблену суму переказала на доброчинність».

Організатори просять усіх учасників блошиного ринку переказувати 10% виручки на благодійність. Так на першому ТЛУМ & КРАМ вдалося зібрати 35 тисяч гривень для маленького львів’янина Любомира Яремка. Хлопчику збирають кошти на реабілітацію у Німеччині.

Другий захід покликаний допомогти мамі двох маленьких діток, 33-річній Наталі Торохті. У жінки виявили рідкісну онкологію.

Охочі взяти участь у ТЛУМ & КРАМ 17 листопада і продавати речі, реєструвалися в спеціальній формі. Продавцям організатори надають столи, крісла та вішаки. На відвідувачів чекає гарна атмосфера, добра кава і вдалі покупки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ