Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'ян запрошують на святкування Дня народження Патрульної поліції Львова

Патрульна поліція Львова запрошує львів‘ян 23 серпня о 13 годині на проспект Свободи (площа перед пам‘ятником Т.Шевченку) на святкування своєї річниці. Для гостей передбачаються повчальні розваги від шкільних офіцерів поліції, майстер-класи з прийомів самозахисту для жінок, а також буде громадська приймальня з керівниками Управління патрульної поліції Львова.

23 серпня рівно рік з моменту присяги патрульної поліції Львова. Зранку увесь особовий склад на території управління заспіває Гімн України та знову зачитає слова присяги.  Одразу після закінчення шикування, керівництво відзвітує за рік роботи.

Привітати патрульних з їх першою річницею завітають зірки шоу-бізнесу. Родзинкою свята стануть творчі виступи патрульних. 

Додамо, 24 серпня о 9:30 початок футбольного турніру за Кубок патрульної поліції Львова.

Змагатиметься команда патрульних, громадських організацій, зірок шоу-бізнесу, журналістів та правоохоронних структур. Захід відбудеться на вул. Чупринки,130 (Спортивний комплекс «Електрон»).

А вже о 12:00 на картингу біля Арени Львів змагатимуться на швидкість патрульні, громадські активісти, журналісти та професійні гонщики. 

Приходьте, підтримайте та відчуйте атмосферу спортивного свята!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ