Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’ян запрошують на свято мотокросу

ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» запрошує львів’ян та гостей міста взяти участі у Galicia Motocross Fest, унікальному заході що відбудеться 12 червня.

Метою проекту є проведення культурно-спортивного заходу для популяризації спорту та здорового способу життя серед населення, через відновлення регулярних змагань, підтримку мотивації спортсменів, відновлення слави про легендарну мототрасу “Майорівка” на якій проходили етапи чемпіонату України, ранги кубка Європи тощо.

Як зазначив один з організаторів змагань, Тарас Репицький – «Ми сподіваємось, що даний проект не лише допоможе відновити та привернути увагу до існування хорошої траси, а й активізує мешканців цього мікрорайону до проблеми відновлення чудового парку, як місця для активного відпочинку та дозвілля».

Захід реалізовується за підтримки Британської Ради, ГО «Project#1», ГО «Час справедливості», МСК “Майорівка-Мото” та Управління молоді, сім’ї та спорту Львівської Міської Ради.

Адреса проведення заходу – мототраса на Майорівці (між: вул. Медова; вул. Медової Печери; вул. Китайська; біля “Медової печери”, геологічної пам’ятки природи Винниківського лісопарку;)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ