Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують на відкриту розмову про податки

У середу, 25 липня, Освітній центр з прав людини у Львові запрошує зустрітися із виконавчим директором компанії PPV Knowledge Networks Володимиром Воробеєм.

У форматі вільної розмови про податки усіх охочих кличуть подискутувати на тему «Хто має оплачувати вирішення наших проблем?» Зустріч відбудеться у приміщенні Jam Factory Info Point (вул. Механічна, 1). Початок - о 18:30. Вхід - вільний!

“Ми часто говоримо про те, що рівність - це не лише рівні можливості для усіх громадян і громадянок, не лише рівні права, але й рівні обов’язки. Говорячи про рівність для всіх, мусимо говорити і про спільну відповідальність за те, що відбувається поза межами наших квартир. Усвідомлена сплата податків, спільна участь у житті громади, мінімальний рівень освіченості на цю тему, ми переконані, дозволяє більш аргументовано і більш впевнено вимагати вирішення спільних проблем у тих посадовців та інституцій, чиї послуги ми, власне, оплатили через податки”, - кажуть організатори.

Чи розбиті дороги є спільною проблемою? Чому львів'яни скидаються на Підзамче, і на що скидається Підзамче? Справедлива вартість суспільних благ - чи готові ми її оплачувати? Де і ким вирішуються наші спільні проблеми? Де знаходиться влада і для чого вона потрібна? За що ми платимо податки? Кому і як ми їх платимо? Чому ми маємо перейматись, куди йдуть наші податки? Яке оподаткування є справедливим для гідного рівня суспільних благ? Хто і які податки має платити? Чому ви теж маєте платити податки? Що таке патерналізм і як з ним боротися? Хто має створити економіку, хто має сплатити податки і хто має вирішити наші проблеми?

Відповіді на ці питання Володимир Воробей пропонує знайти разом у середу, 25 липня. Зареєструватися на подію можна безкоштовно за цим посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ