Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують на восьмий Red Brunch

Команда проєкту «Я, Ніна» та Фундації #ВАРТОЖИТИ запрошує львів’ян на восьмий Red Brunch — щомісячну подію по збору донорської крові для потреб онкохворих людей та військових. Захід відбудеться 7 грудня з 09:00 до 13:00 год у Будинку Воїна (вул. В. Короленка, 1а).

Про це інформує пресслужба ЛМР.

"В умовах пандемії COVID-19 проблема з нестачею донорської крові вкрай загострилася: донорська кров потрібна в онковідділеннях, пологових будинках, військових шпиталях, опікових відділеннях, хірургічних відділеннях. Хронічно хворі люди, для яких компоненти крові є життєво необхідними, не виживуть без донорської крові", - зазначають організатори.

За результатами семи попередніх Ред Бранчів у Львові, 342 гості події стали донорами крові. Одне здавання крові рятує 3 життя, а це означає, що разом, в рамках події, львів’яни врятували 1026 життів.

Восьмий Red Brunch у Львові організатори проводять за підтримки
ГО Tarilka.org, Сім’ї Ресторанів Діми Борисова, Smakuli, які частуватимуть донорів до та після кровоздавання.

«Донор крові отримує чудову дружню атмосферу і приємний нетворкінг, участь у лотереї і можливість виграти класні призи, сотні плюсів до вашої карми!», - додають організатори.

УВАГА! Для участі у заході необхідна наявність COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту. Участь в заході можлива лише після реєстрації.

РЕЄСТРАЦІЯ ДЛЯ ДОНОРІВ КРОВІ: https://forms.gle/n7CWCe5KffrkHrKN6.

Про підготовку до здавання крові, рекомендації та протипокази читайте за посиланням: 

https://vartozhyty.com.ua/redbrunch

Контакти: +38 093 506 10 91, Марта Гвоздь, керівниця Фундації #ВАРТОЖИТИ

Довідка

Проєкт «Я, Ніна» та Фундація #ВАРТОЖИТИ ініційовані українською телеведучою та журналісткою Яніною Соколовою, яка поборола онкологічне захворювання та своєю місією обрала допомогу хворим на рак українцям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ