Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують приготувати подарунки до Миколая для самотніх літніх людей

У "Майстерні милосердя", яка діє при Патріаршій комісії душпастирства охорони здоров’я УГКЦ, закликають допомогти організувати атмосферу свята до Дня святого Миколая для жителів Львівського геріатричного пансіонату.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Такі заходи волонтери "Майстерні" організовують щороку і вони є вже традиційними. Головна мета – підтримати літніх самотніх людей, подарувати їм відчуття затишку та потрібності.

"Ми вже розпочали підготовку подаруночків до Свята Миколая і дуже потребуємо Вашої допомоги солодощами, мандаринками, яблуками, апельсинками, шкарпетками, які потрібні будуть до 15-16 грудня. Або ж дуже сердечно просимо допомогти коштами за номером картки Приват 5457 0822 7305 1875 на ім’я Карвацька Іванна (с. Севастіяна), просимо вказувати у призначенні платежу - допомога будинку старших", - зазначила координаторка "Майстерні милосердя" Мирослава Полець.

Додамо, що волонтери "Майстерні милосердя" також уже розпочали підготовку до організації Святвечора для стареньких, які мешкають у геріатричному пансіонаті.

"Розпочинаємо підготовку до Святвечора для підопічних! Уже 3 роки поспіль готуємо для стареньких усі 12 страв на Святвечір, не можемо і цього року підвести. Коли в кожній родині з першою зірочкою усі сядуть до святої вечері, подаруймо цим людям частинку тепла й турботи, якої вони позбавлені! Милосердя й доброта, любов до ближнього особливо відчувається в передчутті Різдвяного дива, це час, коли треба зупинитись, пороздумувати, зробити добрі справи. Нехай Вас усіх благословить Господь!" - зазначили благодійники.

Деталі – за тел. 0504173560, 0967203072 (Мирослава Полець).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ