Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запросили в гості до Василя та Маланки

У Львові УГКЦ спільно із громадськими організаціями четвертий рік поспіль на Старий Новий рік проведе родинне свято «В гостях у Маланки та Василя», – повідомив сьогодні, 12 січня, голова Молодіжної комісії Львівської архієпархії УГКЦ о. Тарас Милян.

Мета заходу – єднання людей та відтворення давніх українських та християнських традицій відзначення Нового року: вертепи, забави, вистави, молитви та коляди.

Свято складатиметься з двох частин: родинне свято (з 18.30 до 22.15) та молодіжне (з 21.00 до 06.00).

Гостей родинного свята очікуватимуть майстер-класи з квілінга, ляльки-мотанки, орігамі, конкурси, вертепи, частування, святкова дитяча лотерея та виступи Павла Саврана, «Родинної капели», Софії Федини, Олександра Божика, театралізовані сценки з Маланкою та Василем, водіння кози.

Вартість квитків на родинне свято: дорослим 60 грн, дітям, які займатимуть окреме місце, – 25. Квитки можна купити за адресою пл. Св. Юра, 5.

«Ті гроші того вартують. На гостей чекає дійсно насичена програма, а під час частування, як то кажуть, «столи будуть гнутися». Будуть і пампушки, і узвар, і борщ, і чимало іншого. Очікуємо до 250 гостей», – розповів о. Тарас Милян.

Львів’ян на молодіжному святі також забавлятимуть конкурсами, лотереєю, забавами, частуванням, веселими колядниками, вертепом, театралізованим дійством Василя та Маланки. На святі протягом години виступатиме гурт «Мері».

Основний акцент молодіжного свята – українська дискотека, яка триватиме до 6 ранку. Дресс-код – вишиванка. Вартість квитків: сьогодні – 50 грн, при вході на свято – 60 грн. Молодим парам, як одруженим, так і ні – 90 грн на двох. Василям, Маланкам та Василинам – знижка 10%, – повідомила організатор свята, голова організації «Обнова» Лідія Баран.

Квитки на молодіжні забавляння продаватимуть сьогодні з 16.00 до 21.00 за адресою вул. Руська, 10.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ