Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янам нагадують правильна утилізація побутової техніки

Управління з питань поводження з відходами ЛМР, нагадує, що стару, несправну побутову техніку не можна викидати у контейнери для змішаних відходів чи ставити біля смітників. Її необхідно завезти на вул. Жовківська, 18, у пункт прийому побутової техніки. Так минулого місяця львів’яни здали понад 400 кг відходів побутової техніки.

«Закликаємо мешканців Львова правильно утилізовувати побутову техніку.

На жаль, часто можемо спостерігати на контейнерних майданчиках міста та й у самих контейнерах для змішаних відходів різні види побутової техніки. Зокрема, у контейнерах залишають праски, мікрохвильові печі, електрочайники, а біля контейнерів ставлять великогабаритну техніку – холодильники та пральні машини.

Викидаючи у такий спосіб стару техніку, рідко задумуються, що ці прилади потрапляють на полігони захоронення, і яку шкоду вони наносять довкіллю! Адже побутова техніка складається з таких елементів, які будуть розкладатися сотні років, виділяючи при тому отруйні речовини в повітря», - пояснюють в управлінні з питань поводження з відходами.

Мешканцям Львова нагадують, що на вул. Жовківській, 18, працює пункт прийому побутової техніки ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс». Великогабаритні відходи, будівельне сміття, побутову техніку тут приймають у будні з 08:30 до 17:15. У п’ятницю — до 16:00. Вартість 1 кг відходів побутової техніки коштує 0,29 грн

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ