Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янам замість теплої води продають «теплове навантаження»

Львів’яни не повинні платити за, так зване, теплове навантаження – це коли гарясої поди нема, а рахунки приходять. Тільки за минулий рік мешканці міста переплатили за неотримані вигоди кілька мільйонів гривень, – повідомив депутат Львівської міської ради Сергій Смірнов.
«Надзвичайно багато будинків міста не отримували гарячу воду впродовж майже шести місяців торік. По суті, «Львівтеплоенерго» не виконувало своїх зобов’язань перед львів’янами, однак їх таки змушували платити так зване теплове навантаження – фактично за повітря», – переконаний Сергій Смірнов.

«На жаль, ні перерахунків, ні зарахування тих плат як авансових платежів так і не відбулося. Я переконаний – у випадку, якщо в помешканнях відключатиметься гаряче водопостачання, то мешканці повинні бути звільнені від оплати теплового навантаження на період відсутності гарячої води. До прикладу, за минулий рік, лише за найскромнішими підрахунками, львів’яни переплатили понад кілька мільйонів гривень за неотримані послуги. Допускати подібне цього року є неприпустимим», – вважає Сергій Смірнов.

Депутат міськради переконаний, що теплоенерого та ЖЕКи повинні інформувати мешканців будинків про планові ремонти інженерних мереж та виконувати роботи вчасно. „Інакше комунальники повинні нести відповідальність” , – вважає депутат.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ