Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янка-довгожителька Олена Рибалко відсвяткувала 104-ті уродини

У Львові продовжують традицію вітати довгожителів міста, які відсвяткували 100 і більше років. Так, свої уродини відзначила львів’янка Олена Рибалко: 2 червня їй виповнилось 104 роки. Про це повідомили 2 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Олена Кирилівна Рибалко

Представники управління соціального захисту від імені громади привітали ювілярку з уродинами та вручили матеріальну допомогу 5 тис. грн.

Олена Кирилівна Рибалко – одна із найстарших мешканок Львова. Адже у 2021 році лише три львів’янки відзначають 104-й День народження.

Нагадаємо, що усіх львів’ян, яким виповнилось 100 і більше років, як і щороку, від імені громади вітатимуть представники міської влади. Традиційно тим довгожителям, яким виповниться по сто років, на День народження з бюджету надають одноразову матеріальну допомогу у сумі 5 тис. грн, пам'ятну монету та вітальний лист від імені міського голови. Усім же, хто святкує 101 та більше років, – 5 тис. грн. Загалом у 2021 році на виплати одноразової допомоги для  львів’ян-довгожителів у бюджеті передбачили 250 тис. грн.

Одноразова матеріальна допомога у розмірі 5 тис. грн виплачується відповідно до розпорядження міського голови від 18.01.2021 р № 9 "Про надання одноразової матеріальної допомоги особам, яким у 2021 році виповниться 100 і більше років – мешканцям Львівської міської територіальної громади".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ