Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни можуть відвідати Чудотворну ікону «Милосердя двері»

Від неділі, 4 вересня, в Архикатедральному Соборі св. Юра у Львові (пл. св. Юра, 5) перебуває Чудотворна ікона «Милосердя двері» – образ-символ Ювілейного року Божого Милосердя у Католицькій Церкві. Перед цією українською іконою молилися на пл. Святого Петра у Ватикані в день відкриття Святого Року Божого Милосердя, повідомила прес-служба ЛМР.

Впродовж цього тижня у храмі перед іконою відбуваються як спільні, так і приватні молитви, а 10 вересня її урочисто буде перенесено до новоспорудженого університетського храму Святої Софії – Премудрості Божої УКУ.

«Залишилось всього два дні, коли львів’яни можуть відвідати Ярославську Чудотворну ікону Матері Божої. Це унікальна можливість для Львова та України молитись перед такою святинею, адже в майбутньому не планується, що ця ікона перебуватиме в межах України. Тому ласкаво запрошуємо всіх до Собору св. Юра, який відчинений орієнтовно від 07.00 год. до 19.30 год. Вірні можуть прийти і помолитись перед цією іконою, а також пройти через «Двері Божого милосердя», щоб завдяки здійсненню такого паломництва отримати повний відпуст», – зазначив о. Павло Дроздяк, прес-секретар Львівської Архиєпархії УГКЦ, капелан Львівської міської ради.

Нагадаємо, постійно чудотворний образ перебуває у соборі Преображення в м. Ярославі у Перемисько-Варшавській архиєпархії УГКЦ в Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ