Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Привітай Надію Савченко з днем народження - акція від "Батьківщини" у Львові

1/2
Сьогодні, 11 травня, у Львові протягом дня всі охочі можуть передати вітання Надії Савченко з нагоди її дня народження. Для цього слід завітати у наметі ВО «Батьківщина» на проспекті Т. Шевченка. Привітальними листівками для української Героїні «батьківщинівці» прикрашають дерева на проспекті. Опісля партійці через маму Надії передадуть їх в Росію, де незаконно утримують Надію Савченко. Про це розповів Михайло Цимбалюк, керівник львівського партійного осередку.

«Ми вирішили привітати Надію Савченко з її 35-літтям. Дуже прикро, що вона цей день відзначає в російській тюрмі. Всі охочі львів’яни та гості міста можуть написати привітання з днем народження для Надії. Згодом усі листівки ми передамо її матері або сестрі Вірі», - розповів Михайло Цимбалюк.

Він також наголосив, що в російських в’язницях перебуває велика кількість українських патріотів, котрі, захищаючи нашу землю, опинилися в полоні. «Українська влада повинна робити значно більше зусиль, аби всі українські патріоти якомога швидше були звільнені з російських в’язниць та повернулись до родин», - зазначив Михайло Цимбалюк.

Також він висловив свою стурбованість затягуванням процесу повернення Надії Савченко в Україну. «Дуже прикро, що після заяв українських політиків процес повернення Надії затягується. Зрозуміло, що Росія хоче виторгувати для себе найвищу ціну обміну Надії Савченко. Наше ж завдання менше говорити та більше робити, аби вона якнайшвидше могла повернутись в Україну», - додав Михайло Цимбалюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ