Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни відтепер мають більше можливостей в медичному сервісі Helsi

Найбільший медичний сервіс України Helsi розширив можливості для мешканців Львова. Зокрема запрацював єдиний медичний простір, що дозволяє пацієнта записувати до будь-якого лікаря в будь-якій поліклініці або лікарні.
Фото - ЛМР

Про це повідомляють на сайтi ЛМР. 

«Ми отримали запит від управління охорони здоров’я Львова, що необхідно вирішити проблему, коли пацієнт, маючи електронне скерування, не міг записатись в будь-якому медичному закладі, що є в місті. Тому ми поспілкувалися із медичними закладами, зібрали їх запит, як це має працювати, і впровадили цю систему. Тож тепер, маючи електронне скерування від сімейного лікаря, пацієнт може в зручний час і  в доступному місці отримати дуже великий спектр послуг: УЗД-діагностика, мамографія, онкопревенція, консультація різних вузьких спеціалістів  чи лабораторні послуги», – розповідає Андрій Сліпуха, директор з впровадження сервісу Helsi.

Раніше пацієнту, щоб обрати медичний заклад, в якому він пройде, наприклад, обстеження, потрібно було телефонувати або приходити в реєстратуру, стояти в черзі або навіть їхати в лікарню і дізнаватись чи є необхідний спеціаліст та через скільки днів (тижнів) він може прийняти. Тепер же, за допомогою оновлення функціоналу Helsi, коли пацієнт отримує електронне направлення від лікаря на послугу, то в його мобільному додатку він зможе знайти спеціалістів та лікарні, які надають цю послугу на найближчий час, за зручною локацією або за рейтингом спеціаліста. Тобто пацієнт без жодних перепон зможе записатись на конкретний час, в конкретний медичний заклад або кабінет, для отримання послуги не виходячи з дому, а просто в мобільному застосунку Helsi.

«У цьому році для мешканця Львова відкривається унікальна можливість спрощено і доступно отримувати ту чи іншу медичну послугу. Тепер мешканці можуть обирати будь-якого лікаря і в будь-якому медичному закладі. Якщо є прив’язка до одного медичного закладу, то потрібно подекуди довго очікувати чи записуватись у незручний час, щоб підлаштовуватись під графік спеціаліста. Тепер такої проблеми немає. Я сьогодні також скористалась такою можливістю і через мобільний застосунок записалась на необхідну мені послугу, маючи сім запропонованих варіантів у різних локаціях міста», – зазначає Валентина Бартошик, директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Відтепер якщо пацієнту після візиту до сімейного лікаря необхідно отримати консультацію іншого спеціаліста, то сімейний лікар або його реєстратура може побачити вільні місця та розташування найближчого лікаря, що може надати кваліфіковану допомогу, його графік роботи навіть в іншому медичному закладі і відразу записати пацієнта на зручний для нього час. Працює це в усіх амбулаторіях міста, де встановлений сервіс Helsi.

Також жителі Львова мають унікальну можливість за допомогою електронних направлень без проблем та черг отримати необхідні послуги:

-                  консультації спеціалістів;

-                  лабораторні аналізи;

-                  діагностичні обстеження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ