Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів'яни з початку року витратили на нові авто 85 мільйонів доларів

У січні-вересні цього року у Львові та області зареєстрували майже 3 тисячі нових автомобілів. Кожен з цих машин в середньому коштувала 32 тисячі доларів.

Майже половина зареєстрованих у регіоні  мали ціну від 17 до 35 тисяч. Ще 28% – дешевші 17 тисяч. Впродовж 9 місяців поточного року середня вартість автомобіля в регіоні становить 32 тисячі доларів, а загальна сума покупок – 85 мільйонів доларів без врахування ціни додаткового обладнання, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішими авто в регіоні були автомобілі французької марки Renault. У Львові зареєстрували 300 таких машин на суму 5 мільйонів доларів. Також львів’яни часто купували Toyota – 263 авто на суму 10 мільйонів доларів. Серед моделей бестселером став кросовер Kia Sportage, продажі якого перевищили 140 машин.

Найдорожчий автомобіль, який зареєстрували на Галичині цього року – Bentley Mulsan. Його вартість складає майже півмільйона доларів США.

Загалом, за 9 місяців 2018 року українці придбали 58 тисяч нових автомобілів на суму майже 2 мільярди доларів США. З початку року в Україні зареєстрували не мало «люксових» автомобілів: 2 Rolls Royce, 3 Aston Martin, 29 Bentley, 32 Maserati та понад півтисячі Land Rover.

Нагадаємо, впродовж перших шести місяців 2018 року у Львові та області зареєстрували більше майже 2 тисяч нових авто на 58 мільйонів доларів США. Тоді у регіоні найпопулярнішими були авто марки Volkswagen – 176 зареєстрований авто на суму 5 мільйонів доларів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ