Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'яни заборгували за тепло 86 млн грн

Споживачі «Львівтеплоенерго» заборгували без нарахувань 86 млн 414 тис. грн за теплопостачання, отримане в січні. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Нагадаємо, усі споживачів теплопостачання досі розраховувалися за старими тарифами. У лютому, мешканці отримають квитанції за тепло за новими тарифами, скоригованими постановою НКРЕ №1783, від 14 грудня 2010 р.

На сьогодні, 2 лютого, ЛМКП «Львівтеплоенерго» здійснює теплопостачання до усіх своїх споживачів - це 1607 будинків по опаленню та 1095 будинків по гарячій воді.

Натомість, найбільшим боржникам ЛМКП «Львівтеплоенерго», які накопичили борг за теплопостачання та мають низький рівень розрахунку, ще в грудні 2010 р. було надіслано попередження про можливість припинення подачі теплової енергії у разі непогашення заборгованості. Попередження про можливе відключення від теплопостачання отримали ТзОВ «Портал Інвест Груп» - борг 37 тис. грн, КДПВІ «Львівагропроект» - борг 156 тис. грн, ТзОВ «Будекс-Груп» - борг 175 тис. грн, ЗАТ ПБО Львівміськбуд – борг 158 тис. грн, ЛКП «Дністер» - борг 63 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ