Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янин Роман Голод став чемпіоном Європи з кік-боксингу

На останньому чемпіонаті Європи з кік-боксингу, який відбувався з 5-го по 10 вересня у Сивільї (Іспанія), перемогу у ваговій категорії до 81 кг з фул-контакту здобув львів’янин Роман Голод. У фінальному поєдинку львівський кік-боксер переміг 4-разового чемпіона світу росіянина Максима Котлярова. Крім титула чемпіона Європи, Роман привіз до Львова бронзу чемпіонату Європи з кік-боксингу по уайт-контакту.
Підготовку до європейської першості львівський кік-боксер розпочав давно. Як повідомив тренер Романа Олег Комар, наголос робили на функціональній підготовці спортсмена до змагань. „Іноді ми проводили по три тренування в день, бігали, плавали, спарингували із суперниками різної ваги, загалом зробили наголос на функціональній підготовці”, - сказав заслужений майстер спорту України з кік-боксингу Олег Комар.
Брати участь в інших змаганнях цього року Роман Голод не буде. „Ми провели важкий сезон. Мені потрібно трохи відпочити”, - сказав чемпіон Європи. Наступні змагання, в котрих візьме участь львів’янин, - чемпіонат Європи, який наступного року відбудеться у Києві. „Можливий також титульний бій з одним із кік-боксерів-професіоналів у Польщі, - повідомив Роман.- Але точно я сказати ще не можу.”
Тренується чемпіон Європи з кік-боксингу у спортивному клубі СК „Керамік”. Кік-боксингом Роман Голод займається 12 років. За цей час він здобув золото на Кубку світу у 2002 році, став кращим на чемпіонаті світу у Ялті у 2004 році, посів друге місце на чемпіонаті світу в Афінах у 2005 році та 5 разів ставав кращим кік-боксером України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ