Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Литовець незаконно намагався ввезти пістолет

У міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рава – Руська» прикордонники Львівського загону запобігли спробі ввезення зброї, повідомила начальник прес-служби, прес-секретар начальника Львівського прикордонного загону майор Ярослава Мельник

На в’їзд в Україну смугою руху «зелений коридор» заїхав легковий автомобіль марки «Мерседес» під керуванням 24 річного громадянина Литви.

Під час проходження прикордонного контролю в ході візуального огляду транспортного засобу інспектор прикордонної служби помітив нервову повідінку водія. Враховуючи це, даний транспортний засіб був виведений із загального потоку смуги руху (зелений коридор) та направлений на оглядовий майданчик для проведення огляду.

В ході проведення огляду була застосована спеціальна собака по пошуку зброї «Лонг», яка дала спрацювання в салоні автомобіля біля переднього сидіння.

В результаті огляду даного транспортного було виявлено: один револьвер газовий «МЕ 38 Compact-G» калібру 8 мм виробництва Німеччини, фірма «Солінген», який знаходився в ніші для перевезення дрібних предметів в підлокотнику між переднім сидінням в салоні автомобіля.

Зброя вилучена та передана працівникам митниці

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ