Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Люди переносять COVID і після цього легковажать, — мер Львова

«Маємо стабільну ситуацію, медики справляються», — мер Львова. Про це сьогодні, 15 вересня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
Фото Олена Ляхович

Упродовж останніх місяців у Львові та Львівській області ситуація із захворюваністю на COVID залишається на одному і тому ж рівні, медична система міста справляється із кількістю захворілих. Про це розповів мер Львова Андрій Садовий.

«За останні місяці в нас стабільна ситуація — тобто по захворюваності ми не переходимо ці межі, які в нас були і минулого, і позаминулого тижнів. Це стосується кількості людей, які поступають на лікування в наші медичні установи. Єдина річ, на яку звернув увагу завхірургії нашої лікарні на Топольній, що є випадки ускладнень: люди переносять COVID і після цього легковажать, хоча все одно певний час ще треба приймати ліки і пити багато води. Але мені приємно, що медична система міста справляється, тому що вчора в нас був скайп з міністром охорони здоров’я, і я слухав ситуацію по всій Україні і по інших містах — є непрості моменти. Дякуючи нашим медикам, у нас все добре.

Я би нікому не рекомендував зараз, у такий час, робити будь-які гучні забави, хіба що в родинному колі можна зібратися — і то з дотриманням норм карантину. В нас у Львові такі масові святкування категорично заборонені", — розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ