Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Максим Козицький повідомив деталі нічної атаки рашистів на Львівщину

Руйнування та потерпілі внаслідок ракетного удару по Львівщині: що відомо станом на цю годину.

Як повідомив начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький, росіяни крилатими ракетами атакували нашу область в період з 05:20 до 05:30. Одну ракету сили ППО збили, ще 6 – влучили. 

Під час цієї ракетної атаки, на щастя, обійшлося без загиблих. Постраждали 15 людей. Наймолодшій потерпілій 10 років, найстаршій – 72. У більшості потерпілих царапини й порізи через вибиті вікна, забої. П'ятьох людей госпіталізували. 

Окупанти пошкодили близько 40 будинків.

Львів:

▪️ Зазнали руйнувань 20 будинків у Залізничному районі. Найбільше – на вулицях Каховській та Патона. Були загоряння, пошкоджені вікна й дахи. У Львівському медичному фаховому коледжі «Монада» вибиті вікна, також сталося загоряння у трьох будівлях промислового підприємства. 
▪️ Одна з ракет влучила по території дитячого садка, зазнала ушкоджень будівля дитсадка.

Область:

▪️ У Ставчанах Львівського району пошкоджені 15 житлових будинків в приватному секторі, з них 6 – критично. Також пошкоджені легкові автомобілі. 
▪️ У селі Суховоля Львівського району уламками від ракет пошкоджені 4 житлових будинки в приватному секторі. Потерпілих нема.

Станом на зараз триває обстеження пошкоджених будівель та ліквідація наслідків удару. 

Мешканці, чиї домівки зазнали руйнувань та пошкоджень, можуть на платформі Дія подати запит на отримання компенсації на ремонт. Максимальна сума відшкодування – 200 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ