Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максим Козицький проти "амбіцій однієї політичної сили"

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький розкритикував нещодавню сесію Львівської обласної ради.

Як нагадав Максим Козицький у своєму блозі на Zaxid.net, минулого тижня відбулось чергове засідання сесії Львівської обласної ради.

"На перший погляд, подія непересічна в житті Львівщини, бо минуло майже три місяці з часу останнього засідання", - зазначив Козицький.

Начальник ЛОВА також наголосив, що в нього склалось враження, що чергову сесію Львівської обласної ради скликали для задоволення амбіцій однієї політичної сили, яка має найбільшу фракцію у Львівській обласній раді і перед якою поставили завдання за будь-яку ціну використати це засідання для партійних цілей.

"Я неодноразово зазначав, що у стінах ЛОР ухвалюють складні господарські рішення, а сесійна зала не є місцем для політиканства та інтриг. Мені прикро спостерігати за тим, як одна політична сила намагається зробити заручниками своїх ігор весь депутатський корпус. Навіть у час повномасштабної війни", - написав Козицький.

Він також повідомив, що сьогодні є велика кількість завдань, які потребують роботи. Серед них – програми медичної та психологічної реабілітації військових, підтримка підприємницьких ініціатив ветеранів та їхня соціалізація після повернення зі зони бойових дій. У Львівській обласній військовій адміністрації активно працюють над цими питаннями та ухвалюють важливі рішення для їхньої реалізації. 

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо раніше, під час сесії Львівської обласної ради, яка відбулася 14 березня, було лише затверджено порядок денний і оголошено перерву. Про час продовження сесії обіцяли повідомити згодом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ