Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максим Козицький привітав учасників ІV Міжнародного форуму івент індустрії

Сьогодні, 19 лютого, на Арені Львів стартував ІV Міжнародний форум івент індустрії. Участь у відкритті заходу взяв голова Львівської обласної держадміністрації Максим Козицький. Про це повідомили 19 лютого Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА

Очільник області подякував усім, хто працює в галузі створення подій в області.

"Мистецькі акції, ІТ-події, виставки, зустрічі, круглі столи - це важлива комунікація, обмін досвідом, нові контакти. Це ті речі, які зміцнюють нашу економіку, конкурентоспроможність, це промоція нашої області, наших можливостей, туристично-рекреаційного потенціалу, гостинності", - сказав Максим Козицький.

Він подякував учасникам Форуму, що не згорнули діяльність через карантин. А знайшли ідеї стосовно нових, безпечних форматів заходів у час пандемії коронавірусу.

Довідково:

Четвертий Міжнародний Форум Івент Індустрії — це стартовий майданчик для відновлення подієвої галузі і її стрімкого злету до нових звершень та висот.  Він триватиме два дні - для спільної побудови нових планів, розробки стратегій адаптації до нових умов, реалізації потенціалу та ефективної кооперації.

На учасників EIF2021 очікує:

- offline та online формат

- 2 дні актуальних панельних дискусій

- 50 професійних спікерів зі всієї країни

- виставка інновацій галузі Event Expo

- видовищні шоу

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ