Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максим Козицький відповів на 10 запитань мешканців Львівщини

Як повідомили 23 квітня у прес-службі ЛОДА, голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький у новому форматі продовжує спілкування з мешканцями області.
Максим Козицький

Нагадаємо, що жителі області мають можливість поставити запитання очільнику області. На найпопулярніші із них - Максим Козицький надає відповіді у відеоформаті.

"Переглянув усі запитання, які ви залишали у коментарях під дописом. Обрав 10 найпопулярніших", - зазначає Максим Козицький.

ТОП-10 запитань цього тижня:

1. Коли відбудеться ремонт дороги Тухля - Плав'я, Сколівського району?
2. Лісництва на Львівщині повинні показати приклад в Україні. Перше- повинні кардинально припинити не законну вирубку лісу. Друге - робити заготовку не кондиційного лісу чи сухостою,як дрова для населення і продавати людям за помірними цінами. І третє - обов'язково висаджувати молодняк.
3. Чи є можливість передачі державних лісгоспів в управління/концесію на тривалий термін?
4. Чи є потреба в розміщенні ЛОДА в центрі міста?
5. В області відкривається дуже мало реальних виробництв. Зі слів бізнесу, не має сприяння та допомоги влади у боротьбі з бюрократами в районах. Як плануєте залучати реальний бізнес, виробництво в область?
6. В селі Лисиничі та Підбірці постійно вимикають світло. Чи можете Ви повпливати, щоб не виключали по два рази на день світло в цих селах?
7. Чи запрацює нарешті Національний Природній Парку "Бойківщина" що на Турківщині ?
8. Коли і в якому розмірі буде нарахована преміальна доплата медикам, зокрема для міської лікарні Стебника?
9. Багато запитань у коментарях стосовно подовження карантину.
10. Наближається чергова річниця аварії на ЧАЕС. Чи планує область запровадити обласну програму підтримки ліквідаторів аварії на ЧАЕС та членів їх сімей?

Відповіді на ці запитання у відео:

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ