Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мальтійська служба допомоги реалізує на замовлення Львівської міської ради проект «Підтримуюче харчування»

З 1 червня до кінця цього року Мальтійська служба допомоги реалізує на замовлення Львівської міської ради проект «Підтримуюче харчування», яким передбачено надання других гарячих став бідним самотнім людям похилого віку, — повідомляє офіційний сайт глави УГКЦ з посиланням на заступника директора Мальтійської служби Олексія Побурка.

Третій рік поспіль найбідніші люди нашого міста мають можливість отримувати гаряче харчування високої калорійності. Для багатьох це єдина гаряча страва на день. Для більшості, крім можливості поїсти, це ще й можливість заощадити невеликі, але дуже необхідні гроші для вирішення інших важливих проблем.
Учасники проекту отримуватимуть харчування кожного дня крім неділі в двох їдальнях. Вартість одного обіду становитиме близько семи гривень, а загальна вартість соціальної послуги затверджена Львівської міською радою в сумі 119 700 гривень для 100 осіб. Перший день роботи показав, що на цю послугу є величезний попит, і засвідчив потребу в соціальному замовленні.
Разом з тим, зважаючи на трирічний досвід роботи по реалізації соціального замовлення Львівської міської ради, не вдається вирішити ряд проблем, які при цьому виникають. Зокрема, оплату адміністративних витрат, авансування оплати послуги.
Крім «Підтримуючого харчування» Мальтійська служба допомоги» двічі на тиждень годує 250 потребуючих людей гарячими супами.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ