Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Марію Чижишин включили в групу з розроблення Регіонального плану управління відходами

Представником комісії в робочій групі з розроблення Регіонального плану управління відходами у Львівській області стала Марія Чижишин

Сьогодні, 13 жовтня, на засіданні постійної комісії Львівської міської ради з питань екології, природокористування та енергозабезпечення Львова затвердили Марію Чижишин на посаді представника робочої групи з розроблення регіонального плану управління відходами у Львівській області. 

Дане призначення відбулось на звернення департаменту екології та природних ресурсів, щодо надання представника для включення в склад робочої групи з розроблення Регіонального плану управління відходами у Львівській області.

Голова комісії Володимир Лучишин запропонував включити до складу комісії Марію Чижишин та зокрема зазначив, що оскільки це її стратегічна тема, то потрібно пропоную саме її відрядити в цю робочу групу. Усі члени комісії проголосували одноголосно. 

Відповідно Марія Чижишин представлятиме комісію екології ЛМР в робочій групі з розроблення Регіонального плану управління відходами у  Львівській області. 

Нагадаємо, що в склад комісії входять: Володимир Лучишин, який є головою комісії, секретар комісії - Оряк Анастасія  та заступник голови комісії Марія Чижишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ