Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Маркіян Лопачак та Петро Адамик відвідали Львівську міську дитячу клінічну лікарню

"Сьогодні разом з Петро Адамик відвідали Львівську міську дитячу клінічну лікарню", - повідомив секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак.

"Головний лікар Дмитро Квіт провів екскурсію установою. Оглянули ліжкомісця, розгорнуті для лікування хворих на #COVID19, результати ремонтних робіт, які вдалося провести останнім часом, та новітнє обладнання для лікування дітей з ЛОР-захворюваннями, яке лікарня саме отримала завдяки перемозі в проекті Громадського бюджету «Щасливий, бо дихаю вільно».

З медиками обговорили ситуацію в галузі, труднощі, які виникли у зв’язку з пандемією, а також виклики, які сьогодні стоять перед лікарнею і медициною загалом. Вислухали пропозиції щодо реформування та розвитку медицини Львова. Думок багато і це чудово, адже саме в дискусії, як відомо, народжується істина.

Загалом становище втішне, однак є ще чимало проблем і об‘єктів, які потребують дофінансування з бюджету. Будемо проговорювати ці питання з бюджетною комісією і братися за їхнє вирішення найближчим часом", - зокрема зазначив Лопачак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ