Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Марш Слави Героїв у Києві

14 жовтня 2016 року в Києві Всеукраїнське об’єднання «Свобода» розпочало традиційні заходи з відзначення річниці створення Української Повстанської Армії. У столичному парку Шевченка на урочисте віче вже зібралося близько 20 тисяч учасників, які після завершення мітингу рушать Маршем Слави Героїв середмістям Києва. Святковим маршем свободівці та всі громадяни вшанують героїв, що боролися за Україну зі зброєю в руках у минулому і під час новітньої московсько-української війни. Повідомила прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Спілкуючись із журналістами перед початком заходу, лідер «Свободи» Олег Тягнибок зазначив, що боротьба УПА, бійців нинішньої московсько-української війни точилася й відбувається нині в тому числі за майбутнє, за прийдешні покоління українців.

«Нині відзначаємо не тільки присвяту Покрову, а й День козацтва, УПА, День захисника України. Важливо, що ми зберегли історичну тяглість поколінь, бо нинішні бійці беруть приклад з упівців та всіх борців за Україну. Суть нашого свята – тяглість поколінь, українські національні цінності. І «Свобода» уже 25 років сповідує ці цінності.

Ми щасливі, що наша ідея возвеличення УПА позитивно сприймається по всій Україні. Тепер наше завдання – зробити цінності борців за волю України цінностями держави. Коли цінності УПА буде втілено в життя – буде і розвинена економіка, і соціяльна справедливість, будуть щасливі люди на своїй землі», – наголосив Олег Тягнибок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ