Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Мавпячий” урок для львів’ян

Баскетболісти „Львівської політехніки” в стартовому матчі чоловічої Суперліги чемпіонату України в гостях поступилися „Черкаським мавпам” – 66:90.
Заради справедливості необхідно сказати, що в цій зустрічі шансів на перемогу у „Львівської політехніки” було небагато. Хто б що не казав, але потрібно визнати – нині „Черкаські мавпи” за всіма складниками баскетбольного господарства (склад команди, інфраструктура клубу, фінансове забезпечення тощо) стоять значно вище, ніж галичани. І не випадково практично всі фахівці називають команду з Черкас разом із маріупольським „Азовмашем”, БК „Київ” та „Хіміком” з Южного серед головних претендентів на медалі.
Отож, немає нічого дивного, що доля матчу „Черкаські мавпи” – „Львівська політехніка” була вирішена ще задовго до великої перерви, на яку суперники пішли за 26-очкової переваги господарів – 53:27. Після відпочинку гра вирівнялася, але все, на що спромоглися підопічні Андрія Шаптали, це скоротити відставання на два пункти. Отож фінальна сирена зафіксувала перемогу „Черкаських мавп” – 90:66 (27:16, 26:11, 18:21, 19:18). У складі господарів найвлучнішим гравцем матчу став темношкірий американець Джонсон, в активі якого 22 пункти, а серед гостей відзначився Булаіч – 13 очок.
Свій перший домашній матч у новому сезоні „Львівська політехніка” проведе в суботу, 7 жовтня. На паркеті палацу спорту „Будівельник” підопічні Андрія Шаптали поміряються силами з віце-чемпіоном України БК „Київ”. Початок зустрічі о 17.00.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ