Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Майже 450 багатодітних львівських сімей отримали допомогу від міста

Для покращення соціального захисту багатодітних родин управлінням соціального захисту упродовж 2012 року призначено одноразову матеріальну допомогу: 392 багатодітним сім'ям, які мають на утриманні четверо і більше дітей, на загальну суму 392 тис. грн. про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Також 56 багатодітним сім'ям, які мають на утриманні шестеро і більше дітей, для їхнього відпочинку або оздоровлення місто надало допомоги на загальну суму 420 тис. грн.

«Розмір допомоги сім’ям, які мають на утриманні четверо і більше дітей, становить 1 тис грн., а для сімей, які мають на утриманні шестеро і більше дітей сума складає 7500 грн. Виплати проводиться один раз на рік з бюджету міста.

Окрім того, хочу зазначити, що у нашому місті також управлінням соціального захисту виплачується допомога сім’ям, у яких одночасно народилось троє і більше дітей, в розмірі 500 грн. на місяць щомісяця до виповнення дітям дворічного віку. У 2012 році виплачено цієї допомоги на суму понад 31 тис. грн. для 6 львівських сімей», - наголосила заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

«Слід додати, що відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 24.04.2007 №223, яким затверджено Положення про порядок погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, у 2012 році управлінням соціального захисту прийнято рішення погасити заборгованість за житлово-комунальні послуги 53 дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, на загальну суму понад 145 тис грн», - додала начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту ЛМР Леся Дронь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ