Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Мажорний бешкет на волинському озері: бійка і поліційна "криша"

1/3
За фактом мажорних розбірок, які сталися на озері у селі Холопичі на Волині, поліція розпочала провадження за двома статтями Кримінального кодексу. Про це повідомляє власкор Гал-інфо.

Соціальну мережу Фейсбук сколихнуло повідомлення про інцидент на озері у селі Холопичі на Волині, яке опублікувала відпочивальниця Мар’яна Дишко. За її словами, на озеро прибула група мешканців містечка Торчин. Чоловіки влаштували нахабний бешкет: зламали шлагбаум, їздили автомобілем по людських покривалах на пляжі, не реагуючи на зауваження. Коли відпочивальники викликали поліцію, то скоїли бійку.

«Хочу зауважити, що один із них зняв труси і привселюдно в присутності неповнолітніх і показав статевий ч*ен з криками «будете у мене со***и», що я вважаю цілком підлягає під кваліфікацію хуліганства», - стверджує жінка.

Дишко переконує, що бешкетники погрожували «порішати з поліцією».

«Приїхав заступник начальника Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУНП, добрий знайомий цих невідомих і ходив шукав винних, хто цим «законослухняним громадянам» наставив синців», - обурюється громадянка.

Тим часом у секторі комунікації Головного управління Нацполіції у Волинській області повідомили Гал-інфо, що факти, викладені у дописі щодо інциденту на озері у селі Холопичі, поліція взяла до уваги.

До ЄРДР внесено відомості за ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження) та за ст. 296 ККУ (хуліганство).

«Також у ГУНП у Волинській області призначено службове розслідування щодо можливої бездіяльності працівників поліції, їхньої поведінки, спілкування з учасниками інциденту тощо. Поліція неупереджено і всебічно вивчить усі обставини справи, опитає всі сторони, винні будуть притягнуті до відповідальності, у тому числі, якщо підтвердиться, що представник місцевої поліції приймав одну зі сторін конфлікту», - повідомили у поліції.

Ця ситуація на контролі в начальника ГУНП у Волинській області Юрія Крошка.

«Позиція керівництва ГУНП однозначна: ми проти однобічності і будь-яких проявів упередженості, - усі такі факти ретельно розслідуються, за результатами будуть прийняті відповідні рішення, у тому числі, можливо, і кадрові», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ